torsdag 5 maj 2011

Flyttstädning

Jag rekommenderar inte flyttstädning!
Men jag har sparat ca 4000 tusen kronor. Fast hade jag vetat hur jobbigt det var att städa 80 kvadrat meter så hade jag nog hellre levt på hårt bröd och vatten en månad. Sen tog allt en vecka, med min takt.

Den här annonsen kan jag rekommendera och att ta in sig själv på ett spa under tiden.
Om jag had läst den och trott pån had jag nog int snubblat av trötthet i trapphuset sista eftermiddagen och slagit upp vänster ögonbryn och ögonlock när jag föll på järnpinnarna på räcket. Så tisdag kvällen tillbringade jag på Akuten, som vanligt, fram till 02.00 på natten. Det blev skikt röntgen av mitt huvud och vanlig röntgen av mitt högra knä, på det friska benet givetvis, så nu haltar jag på båda men i otakt. Som tur var så var allt helt inuti. Men nu vet jag hur det känns att se stjärnor

Ja nu är jag hemma igen i mitt lilla nya hem och inte har det blivit mindre lådor. Nejdå det har tillkommit flera därför att min syster hade vägarna förbi och tyckte jag behövde några till som jag hade dumpat hos henne på Åland för några månader sen. Och hur det kom sig att jag hade bilen full, när jag kom från Tierp förstår jag heller inte? Tror att min före detta tömde soporna i min bil innan jag åkte? 

Alltså det är så mycket och så många pryttlar och pinaler att jag nog måste köpa ett par garderober till. Men först måste jag bara rensa. Önskar jag hade någon som kunde bestämma åt mig för det är verkligen svårt att släppa taget om vissa saker. Bra att ha. Kan komma till användning. Den har jag länge letat efter! Men det värsta av allt. Var börjar man? Man måste ju flytta runt allt hela tiden. Kanske ska jag ha loppis på min uteplats, Skulle det inte bli fint väder till helgen tro? Här åker alla som har landställen förbi..Välkomna!

Ja det var allt från mitt lilla universum
som tycks krympa för varje dag


4 kommentarer:

Agneta sa...

Jag fick en lapp i brevlådan idag från Olgas hushållsnära service, där de erbjuder städning för 230:-/tim. Kanske nästa månad att jag kan kosta på mig en storstädning, det finns ju RUTavdrag. Fast jag heter ju Agneta :(

Sfinxen46 sa...

Agneta
*LER*

Gunilla sa...

Lycka till i nya boet!
Kram

Sfinxen46 sa...

Gunilla
Tack! <3<3<3