fredag 22 april 2011

Min kvast är med mobilt bredband
 Att flytta var en gång i tiden förknippat med roligt. Numera är det bara otroligt oroligt. Så jag tog kvasten till blåkulla och struntade i allt därför att trotts all röra så kändes det ensamt, tomt och kallt. Hade jag inte haft vänner som i princip tog tag i det mesta, så hade jag inte klarat att till blåkulla åka och festa. Tack ALLA Vänner, ni vet vem ni är, jag har er alla så kär.

 Ja det var lite dåligt påskrim, men det är allt jag orkar med just nu.
Glad Påsk önskar jag Alla från mitt nya lilla universum


2 kommentarer:

agnetha sa...

Hejsan!
Det var ett bra tag sedan. Jag har inte sett att du återtagit bloggandet igen sist var nog i septemper förra året tror jag. Kul att se lite livstecken från dig.
jasså du bor numera i Norrtälje. Eller var det så att du bodde där förut oxå. Jag minns inte. Hoppas allt är bra med dig med mig är det Ok.
Kram

Sfinxen46 sa...

agnetha
Ja det var ett tag sen. Det har hänt så mycket i mitt liv de sista 2 åren så det blev lite för mycket av det goda. Orkade inte skriva. Men jag hoppas komma igång igen. Jo jag har bott i Norrtälje förut i många år så det känns som att komma hem igen:)De sista 9 åren bodde jag i Tierp.Roligt att du tittade in. Har ännu inte orkat läsa andra bloggar men det kommer.
Kram