onsdag 10 mars 2010

Klippkort på Akuten

Har suttit lite för mycket med armbågarna på bordet, visade det sig, när jag varit hemma och sjukskriven i två månader. Har märkt att den ena armbågen blivit lite konstig och jag har smort och kanske skrapat lite på den sådär disträ då och då.

Har jobbat ikväll och kände att den började ömma och till slut gjorde den riktigt on. Tittade på den och upptäckte att den blåst upp sig som en ballong. Så när jag kom hem så ringde jag och frågade vad det kunde vara. Ja lite tur ska man väl ha ibland, för hon sa att det fanns inte en människa där? Ingen som var sjuk ikväll? Konstigt? Bara jag? Så hon tyckte jag skulle komma dit. Jag bor presis bredvid som tur är nu när det blivit många sjuk besök.

Allt var över på en halv timme. De tömde armbågen på vatten, utan bedövning och nu ska jag äta pennisillin. Jätte tabletter som jag ska ta tre gånger om dagen! i 14 dagar. Det snabbaste läkarbesök jag någonsin varit på. Ja nu är jag så fullproppad av olika mediciner så snart får jag väl ta tabletter för att klara av att ta alla tabletter jag fått. Har hört talas om sånt.

Nä nu får det vara slut på alla krämpor! Det var ju inte sånt jag tänkt skriva om men nu blev det som det blev. Armbågen är mindre och jag slapp sitta 5 timmar på akuten i morgon. Ska jobba sista eftermiddagen den här veckan i morgon och sen är jag ledig och kan ligga hemma och "slicka mina sår".