fredag 16 april 2010

Veckan som gått


Ni är hjärtligt välkomna att skriva en kommentar om ni känner för det!
Men just nu kan man bara kommentera genom att klicka på klockslaget
för inlägget. Felet är under utredning




Ja nu är det fredag igen! Vad tiden går. Tyckte inte det var så länge sen jag jobbade helg? Tiden bara springer iväg när man har roligt. Och ju äldre man blir desto fortare tycks den gå också? Men det BLIR roligare med åren kan jag trösta Er "ungdomar" med:) Ja Ni vet själva vilka som ska ta åt sig:)
Den här veckan har jag ägnat mig lite mer åt hemmet, ja det låter väl nåt det. Inte för att jag har dammat eller så, men tanken har funnits där och "tanken var god". Vad har jag då gjort? Lagat lite mat och fryst in, så att min make inte ska svälta ihjäl, när jag jobbar lång helg. Diskat, ja eftersom jag är kvinna och är född med en diskborste i handen. Ja nu låter det som om min kära make, inte gör några hemmasysslor, men det gör han.
 
Han äter upp min mat, med glädje och så promenerar han våra hundar, vattnar alla, 50 gröna växter som vi har. Rena djungeln här hemma. Ja det är han som drivit upp dom, för av någon anledning så har han, "gröna fingrar"? Sen ser han till att vi kommer fram, eller kan gå över golven, utan att behöva hoppa över alla grushögar, som hundarna släpar in. Tror det är tredje dammsugaren vi avverkat på sju år?
Sen har vi kommit överens om, att han bär ner tvättkorgen, jag tvättar och han bär upp den igen, 1 trappa, och jag lägger in den ren och väldoftande, snyggt och prydligt i våra skåp och hyllor. Fast nu är jag lite efter med lakanstvätten, därför har den nu staplat sig i badrummet och skymmer utsikten. Men skall strax åtgärda det när grovtvättstugan blir ledig, någon gång på sensommaren.Tur att vi har många lakan. För"många lakan har jag" Fast jag tvättar en omgång,varje vecka nu, därför att nu är dom slut!
Nu har jag en fläskkarré i ugnen i lergrytan. Det brukar bara bli så perfekt.Så enkelt att bara kasta ner en massa rotfrukter och allt är klart, bara att servera. Ja det var väl allt för idag, kan jag tro? Men man vet aldrig med mig. Jag kan plötsligt få en tvångstanke att jag bara måste skriva något. Fast ni kan vara ganska lugna ändå, för jag börjar jobba idag kl 16.00 till 21.00 och är inte hemma förrän ca 21.30. Och i morgon, lördag och söndag, jobbar jag 08.30 till.21.00.Och då kommer jag att var så trött att jag inte orkar lyfta händerna till tangentbordet. Men läsa brukar jag göra, så det ser jag fram emot:)

Önskar Er Alla en Solig helg! :)