måndag 8 mars 2010

Sjukbesök hos Doktor "Lill Prosten"



Ja då var det dags igen att beklaga sig. Men plötsligt känns allt ljusare idag. Har haft sån värk i min fot och mitt ben, så i morse ringde jag om en akut tid. Något måste vara fel! De tog mig på allvar och röntgade foten och sen ordnade läkaren att jag ska få komma till Akademiska och göra en större röntgen, Datortomografi Ja vi får se vad det visar. Bra att få klarhet i om det är något fel eller om det kommer att vara såhär i fortsättningoch då får man väl ställa in sig på det i så fall.

Ja man blir alldeles lugn när man får komma till en läkare Ja i alla fall jag. Känner mig trygg och väl omhändertagen av någon som vet och kan allt om  kroppens alla funktioner. Det sitter väl i från barndomen. Jag har aldrig upplevt någon läkarskräck, vad jag minns, som många andra har. Får man sen ett rosa piller ja då blir man ännu lugnare. Jag är klippt och skuren för placeboeffekten. Skulle de ge mig ett socker piller så skulle jag tro att det hjälpte om de sa att det gjorde det. Jag litar helt och fullt på vad en läkare säger Synd bara att olika läkare säger olika saker.


Ska man inte sluta äta semlor snart? Min man kommer hem med semlor var och varannan dag! Börjar tro att han har någon baktanke med det, hummm? Han har gått upp lite i vikt och kanske vill att jag också ska bli lite rundare? Snart ser jag väl ut som en semla. Jag kan nämligen inte säga Nej! Fattar inte det? Finns det hemma, så åker det ner, men finns det inte, så finns det inte.


Känner mig ju redan som en flodhäst i bassängen, när jag går på vattengymnastiken. Tycker det blir jättevågor när jag ska hoppa med knäna upp till hakan. Tänk så lätt det går i vattnet. Men de andra tanter och farbröderna får kallsupar, inte bra. Försöker att göra sakta men det blir ändå stora vågor av någon anledning?

Det här är något som jag också håller på med. Bra för ryggen sägs det. Ett gott råd tjejer, bli inte över 50!