onsdag 10 mars 2010

Klippkort på Akuten

Har suttit lite för mycket med armbågarna på bordet, visade det sig, när jag varit hemma och sjukskriven i två månader. Har märkt att den ena armbågen blivit lite konstig och jag har smort och kanske skrapat lite på den sådär disträ då och då.

Har jobbat ikväll och kände att den började ömma och till slut gjorde den riktigt on. Tittade på den och upptäckte att den blåst upp sig som en ballong. Så när jag kom hem så ringde jag och frågade vad det kunde vara. Ja lite tur ska man väl ha ibland, för hon sa att det fanns inte en människa där? Ingen som var sjuk ikväll? Konstigt? Bara jag? Så hon tyckte jag skulle komma dit. Jag bor presis bredvid som tur är nu när det blivit många sjuk besök.

Allt var över på en halv timme. De tömde armbågen på vatten, utan bedövning och nu ska jag äta pennisillin. Jätte tabletter som jag ska ta tre gånger om dagen! i 14 dagar. Det snabbaste läkarbesök jag någonsin varit på. Ja nu är jag så fullproppad av olika mediciner så snart får jag väl ta tabletter för att klara av att ta alla tabletter jag fått. Har hört talas om sånt.

Nä nu får det vara slut på alla krämpor! Det var ju inte sånt jag tänkt skriva om men nu blev det som det blev. Armbågen är mindre och jag slapp sitta 5 timmar på akuten i morgon. Ska jobba sista eftermiddagen den här veckan i morgon och sen är jag ledig och kan ligga hemma och "slicka mina sår".

4 kommentarer:

Tina sa...

Hej vännen!
Men stackare!!! Men tur i oturen att det gick så snabbt!!! Ja, dessa tabl!! Man får en för en sak, sen får man en annan för att ta bort biverkningarna från den förste, & sen får du ytterligare för att ta bort biverkningarna på den andra..osv... suck.. men hoppas att du slipper det!!!
Va skönt att du får vara lite ledig nu!! Vila upp dig!!
Varm kram & krya på dig
Tina

Agneta sa...

Jag tyckte nog den armbågen såg ämlig ut när jag var där men trodde ju det var psoriasis.

Vad ska du nu pilla på? Kanske behöver du ha små söta vantar på som småbebisar har för att inte riva dej!

Livet har tydligen bestämt sej för att se hur mycket du tål.
Men allt tar slut. Det gör ju faktiskt det. även om det inte är nån tröst när man är mitt i det.

Jag ska till frissan om två timmar. Är skiträdd!! Det blir alltid hemskt när jag vart 5:e år vågar mej dit och det är en ung tjej som ska klippa mej. Det blir väl nån tantpottfrisyr med blåton. Hjääällpp!

Ta hand om dej nu, var riktigt snäll mot Helena åt mej.
Varm kram
Agneta

Agneta sa...

p.s. krämen mot påsar under ögonen funkar! :-) Inte hemorrojdkräm alltså utan den dyra finkrämen. d.s.

Sfinxen46 sa...

Tina; Har sovit lite på eftermiddagen, tror jag har feber? Han frågade de igår men hur i herrans namn ska jag veta det? Tar alvedon mot andra krämpor och den tar ner febern. Ja nu ska jag strax åka och ser fram emot att få komma hem ikväll och mysa i helgen. Hadet vännen Kram

Agneta; Trodde jag med därför filade jag lite på den men det var tydligen inte rätt metod;( Ja jag har ju frikort på allt nu resten av året Så kom igen bara alla skukdomar så ska jag avverka dom Ja slut måste det ju bara ta.

Tror det blir superfint med ditt hår. Vet det ;)

Kram