söndag 28 februari 2010

Min Familj

Kom på att jag glömt att presentera min familj Man kan ju få för sig att jag är ensammstående för jag skriver ju bara jag, jag och jag hela tiden. Lite jagfixerad just nu.

Jag har 1 Man och 2 hundar. En Engelsk Springer Spaniel, som är min mans och en Jack Russel Terrier vilket är min adoptiv hund.

Rocky när han var ca 1 år. Idag är han fyra.

Viggi som är ett år äldre än Rocky

Älskar att leka
De är världen bästa kompisar men Idag får båda inte längre plats i buren. Ja Rocky försöker men Viggo säger ifrån idag, för det är hans bur, hans trygghet och hans hem som han vant sig vid från början.  

När Rocky kom så var Viggo större är honom, men idag är det tvärtom. Men Viggo är en "stor" hund. Han tror han är störst bäst och vackrast. Han har en stor personlighet är sprallig och är väldigt intelligent.

Rocky är den lugna trygga och lufsar sakta fram. När vi rastar dom så går de oftast tätt tillsammans, ska nosa på samma ställe, kissa på samma ställe och ibland kan de ryka ihop för att se vem som bestämmer och oftast är det Rocky som får ge med sig.

Har också två Systrar, en som är 10 år yngre och bor på Åland. Den andra 15 år ynger, bor i Stockholm. Den yngsta har Tvillingar, grabbar nu i 30 års åldern En av dom har barn, en liten kille med glimten i ögat, allas vår favorit. Vi gör allt för att skämma bort honom till föräldrarnas glädje. Han var Prematur barn och fick plats på en liten kudde som jag bar omkring honom på och kunde inte slita ögonen ifrån honom. Det var Kärlek vid första ögonkastet. Lugn, frid och ödmjukhet drabbade mig så fort jag fick hålla honom Ville aldrig släppa, men tyvärr så skulle han ammas ibland.


Båda mina föräldrar har gått bort. Min far för ca 20 år sedan, min mor för ca ett år sedan.
 
Här när de var i 25 års åldern

4 kommentarer:

Agneta sa...

Tänk att Elias har kunnat ligga så still! Det är drag i den killen:-)
Och min favorithund Viggo. Vill ha honom!

Tur att du bara har 1 man fast 2 män och 1 hund vore praktiskt rent ekonomiskt.
Kram
Agneta

Tina sa...

Hej hopp vännen!!
Men vilka underbara hundar!! Gu´d så söta!! Ja, vad vore det utan djur?
Hoppas du haft en fin helg & att du får en fin Måndag!!!
Kram Tina

Tina sa...

Hej igen fina du!
Va ju tvungen att titta in igen för att ge dig en varm kram så här på måndag morronen =))
Nu syns allt så tydligt här =))
Ha en fin dag!!
Varm kram Tina

Sfinxen46 sa...

Agneta; Du harJa det är goa hundar rätt med 2 män o 1 hund. Ännu mera praktiskt med 3 män o ingen hund? Finns jobb för alla ;)

Tina; Ja det är goa hundar. Har haft en ovanligt trevlig helg. Har haft en vän här för första gången på längen och vi har bloggat och skratat till sent på nätterna. Det behövde jag för att komma igång igen. Ja idag är det dagen D Tack för du tagit dig tid. Hoppas din dag blir "bara helt underbar". Kramar