tisdag 13 april 2010

The Secret Law Of Attraction


Ni är hjärtligt välkomna att skriva en kommentar om ni känner för det!
Men just nu kan man bara kommentera genom att klicka på klockslaget
för inlägget. Felet är under utredning

6 kommentarer:

Ulvhilda sa...

Mycket inspirerande :) Det där skulle jag behöva titta på varje morgon innan jag åker till jobbet. (... och på lunchen och när jag kommer hem från jobbet... och kanske innan jag går och lägger mig...) Tack för att du delade med dig!

Sfinxen46 sa...

Haq! Ha! Ha! Oj! Oj! Jag har nyss vaknat ska jobba natt igen! Det är så att jag kunde inte skriva något idag på min blogg, för det blev bara krumelurer på slutet lika när jag skulle kommentera. Hade inga prickar över a och o? och det blev en massa streck o annat. Då återställde jag datorn till igår och sen somnade jag. Eller har jag drömt allt? Ja just nu vet jag inte? Jag vet bara att jag måste vakna för jag ska köra bil halv nio. Just nu skulle jag inte klara det. Men skrattet fick mig att piggna till lite grand;)
Ha en bra kväll Ulvhilda;) Ja jag måste bara skriva ditt "namn" för då blir jag så glad. Ja det är antagligen något fel på mig. Har alltid varit de. Kram

Tina sa...

Hej vännen!!!
å, va fint!! Underbart att få ta del av efter jobbet =) Tack =)
Tack oxå för din hälsning & för komplimangerna ;-) Ja, visst är min son fin!! Han är en så varm & kärleksfull kille!!!
Hur mår du? Har du jobbat idag? Tänker på dig & är så glad att du kommit in i mitt liv!!!
Varm kram Tina

Mags Romantiska Smycken sa...

Hej
Besöker din fina blog, under tiden har jag lyssnat till Totta Näslund, vad ska man tycka, jo, livet är så. Den är både vacker och sorgsen. Jag hörde den när han hade dött, då tyckte jag den var sorgsen.

Önskar dej underbara vårdagar, jag kommer från Gävle, inte långt från Tierp, jag saknar våren där, lite...

Kramar
/Maggan

Pia sa...

Hej Helena!

Underbart! Jag har läst boken The Secret med stor behållning. Tror mycket på att man kan skapa sig sin egen lycka genom att påverka sina tankar.

Önskar Dig en solig och skön onsdag!

Varma kramar!

Sfinxen46 sa...

Tina:
God morgon vännen;) Psykiskt så mår jag jättebra och det är allt som betyder något. Jag har jobbat två nätter i rad och och kom just hem. Det är inte så jobbigt på natten så idag mår mina ben riktigt bra:)
Många Kramar till Dig!


Maggan:
Tack! Ja han visste nog vad som höll på att hända, verkar det som, när han skrev den: Ja livet är förgängligt. Aha Gävle, ja några mil norr om mig då. Kan det göra sån skillnad? Idag lyser solen igen! Så skönt! Önskar även dig underbara vårdagar. Kramar


Pia:
Ja viisst är den:) Boken läste jag för flera år sedan och så har jag även sett filmen! Det var en häftig upplevelse för misiken var mäktig och bara sådär "Pang på" så man hoppade högt ibland;) Har lånat ut båda men kommer inte ihåg till vem;)? Önskar även Dig en solig onsdag;) Kram