söndag 11 april 2010

Min lediga Söndag!

Ni är hjärtligt välkomna att skriva en kommentar om ni känner för det!
Men just nu kan man bara kommentera genom att klicka på klockslaget
för inlägget. Felet är under utredning
Idag vaknade jag på helt fel sid, halv tio! Hade ställ klockan på sex för att som vanligt ta mina mediciner vare sig jag är ledig eller jobbar. Men idag hade jag bara stängt av klockan och somnat om. Det var inte så lätt att vända mig själv, till rätt sida igen, men det gick!  Fast det tog lite längre tid än vanligt.

I går när jag kom hem hade min dator fått "spatt"! Skärmen bara stod och blinkade. Grafik kortet konstaterade vi. Laddade ner ett program som kollade upp det och konstaterade att det saknades uppdateringar av 260 drivrutiner? För att vara säker på att det var sant, så laddade jag ner ett program till, som givet vis sa samma sak. Hade tyvärr inte resurser till att inhandla dessa program, så jag stängde ner allt och överräckte den sjuka datorn i min mans vård och bad honom vara varsam med dem eftersom jag har så mycket som jag tycker är viktigt på den.


Altså den är NY! Bara ett år gammal. Har som tur var en till som jag då övergav, när jag inhandlade den andra. Det är den jag nu skriver på och jag är oerhört tacksam att den fungerar och ber den om förlåtelse att jag så bryskt övergav den för en annan.

Ja idag har jag sen lite att pyss´la med faktiskt. Min man tvättade igår och det hänger tvätt över allt och jag har tänkt att ta reda på den, så den hamnar där den ska. För annars vet man inte, vart saker och ting tar vägen. Ja där är jag ett kontroll freek.

Kanske laga lite mat av någe slag? Men ser också att solen lyser här utanför mitt köksfönster och det ser faktiskt väldigt frestande ut att gå ut. Får ta ett trappsteg i taget och bara jag är nere på marken så kommer jag att kunna gå av mig själv, känner jag.

Ja det var allt för just nu. Ville bara höra av mig. Önskar alla en helt underbar söndag!

3 kommentarer:

Agneta sa...

Har ni sol!!
Vad avis jag blir :-( Här är jämngrått och trist. Jag BEHÖVER sol.
Kram

Ulvhilda sa...

Nya datorer kan man inte lita på... ;) Nej, jag tror att ni har glömt ställa in den på automatiska uppdateringar. Jag vågar inte ens tänka på hur många uppdateringar vi skulle kunna räkna ihop på våra datorer här om man skulle börja... Hoppas det blir bra iallafall!

Sfinxen46 sa...

Agneta:
Va har inte du sol? Här har det varit sol hela dagen! Satt till o med ute på balkongen en stund. Sen testade jag "hundpromenaden" ensam, för att se hur det kändes och det kändes bra;) Så snart kan jag nog ta dom med mig. Har saknat det. Många Kramar till Dig.


Ulvhilda:
Jodå, automatiska uppdateringar har jag på. Men när det gäller drivrutinerna så har den varit lite "spattig" från början och vi har sag,t jag vet inte hur många gånger att vi ska åka tillbaka till Gävle, där vi köpte den förra sensommaren. Men det har aldrig blivit av, för jag har inte varit "in the mood". Få se om det blir nu då? Annars har jag en man som håller på med sånt, men vissa saker kan alla gå bet på. Så den är inlämnad hos honom nu. Men han brukar ta bra betalt, så kan jag få ut på försäkringen helt gratis, kanske jag gör det:) Kram