fredag 23 april 2010

Fredag och Solen Lyser från en Klarblå Himmel


Ni är hjärtligt välkomna att skriva en kommentar om ni känner för det!
Men just nu kan man bara kommentera
genom att klicka på klockslagetför inlägget.
Felet är under utredning

Men va skönt att vakna upp till solsken från en klarblå himmel. Vilken skillnad det känns. Är det bara jag som är så känslig för väder förändringar? Och det har blivit tydligare, ju mer åren går, tycker jag.
Ja mina oskrivna blad börjar fyllas, fast jag har  inte orkat skriva de sista dagarna.
Fast jag har heller inte känt något tvång

Ser fram emot helgen för jag kommer att få städat igen. En väninna ska komma på besök i morgon. Så jag har en hel dag på mig, den här gången. Oj vad jag ska hinna med mycket idag, tror jag, är det väl bäst att säga, för man vet aldrig vad som händer nuförtiden. Har en om ifall att väska står packad, så jag känner mig ganska trygg just nu och är väl förberedd.

Ja då var det väl dags att börja med morgon gymnastiken. Hoppa i min tjusiga outfit och sätta på musiken. Vi kanske hörs igen mina vänner, om jag inte lyckats med att sträcka någon av mina bortglömda muskler, som legat i träda altför länge. Ha det gott Alla.4 kommentarer:

Agneta sa...

Oj! Har du börjat med morgongymnastik? Var försiktig så jag inte måste komma och 'knyta upp' dej :-)

Här skiner solen hett också, snön som kom i natt ryker! Då menar jag att det faktiskt ryker i luften ovanför! Så den kommer att vara borta på ett kick.

Jag känner också att vädret påverkar mej väldigt mycket numera. Mer än förr.

Morgonkram, ha det gott i solen!
Har just pratat med väninnan på Lofoten som fyller 65 idag. Där hade våren kommit lika långt som här men de har småkallt och dimmigt idag.

Ulvhilda sa...

Detsamma! Hoppas du får en skön helg :)

anette sa...

Härlig start på en fin dag är ju klart lite gympa :)
Nog är man lite väder känslig, och klart lite beroende av bra väder, det blir liksom lite lättare när det blir varmt och solen skiner med sina varma strålar.
Ha en fin söndagskväll
kram

Sfinxen46 sa...

Agneta:
Ja det blev väl lite sisådär med morgon gymnastiken, det blev annat i stället. Tack för en trevlig, pysslig helg! ;) Kram


Ulvhilda:
Tack! Har haft en jätte trevlig helg. Har haft en vän på besök och det livar upp:) Kram


anette:
Tack! Men visst är det skillnad när solen tittar fram. Man blir som en svamp, som bara suger i sig dom första strålarna:) Kram