torsdag 1 april 2010

En Riktigt Glad Påsk Tillönskas Alla!

Ni är hjärtligt välkomna att skriva en kommentar om ni känner för det! Men just nu kan man bara kommentera genom att klicka på klockslaget för inlägget. Felet är under utredning.
4 kommentarer:

Pialotta sa...

Jag vet inte vad som du har fel här minsann.. har aldrig sett det så tidigare i någon blogg.. sorry..
Visst är det så att vi är i samma ålder på pappret;) Byter bara siffror nu.. inget märkvärdigt.. vi har alla våra ansikten i en och samma form:) Ett par år skiljer oss.. du någon siffra högre, men nära:)
Rock and Roll har följt mig genom hela mitt liv.. och klart vi har samma musik, då vi blickar bakåt över axeln:)
ha de gott kram o go Påsk på dig.. Jag tror det funkilerar ni i Mr Linky oxså.. det var knepigt idag.

Sfinxen46 sa...

Pialotta;
Ja jag vet inte om du följer upp kommentarerna, men går in till dig sen annars och skriver några rader. Gjorde aom du sa och öppnade en av mina andra 2 bloggar och använde en som Test blogg. Där fungerar allt perfekt och de ser exakt likadant ut under redigera och jag gjorde exakt samma som där som i min blogg. Och för att verkligen testa ALLT, Så tog jag bor allt utom "kommentarer" i min Och då konstaterade jag att det är fel på den kommentars länken, för den visas helt enkelt inte;( Så jag får försöka och leta upp nåt ställe där jag kan "klaga" eller support eller vad som helst. Vet inget annat? Blir ju inte heller bättre av att jag byter Layout, eller? Tror inte det. Skulle nog behöva skaffa en helt ny blogg och kopiera över allt dit. Vet inte riktigt om jag törs försöka? Kanske hörs.
Kram o Glad Påsk

Gunilla sa...

Tack detsamma önskar jag dig!

Jag tyckte att dagens aprilskämt :) från DN var dagens bästa av dem jag har stött på idag.

Kram Gunilla

Sfinxen46 sa...

Gunilla;
Ja det tycker jag med! jag hajade först till och fick en obehaglg käsnla i magen och tänkte att nu är vi där! George Orwells 1984, tror jag den hette?
Hu! för sånt!;) Kramar