fredag 30 april 2010

Beautiful Blogger Award


Ni är hjärtligt välkomna att skriva en kommentar om ni känner för det!
Men just nu kan man bara kommentera
genom att klicka på klockslagetför inlägget.
Felet är under utredning

Jag har fått den här fina awarden av Gunilla 
Som var en av dom första som jag snubblade över 
och blev fascinerad av hennes livsöde, 
styrka och mod.


Instruktion; kopiera in awarden, länka till den du fått den av och ge den sen vidare till 7 andra bloggare och länka till dem + berätta 7 saker om dig själv – sprid lite glädje!

De 7 bloggare jag vill länka detta vidare till (utan inbördes ordning) är de  bloggar som jag lärt känna sedan jag började här i slutet av februari 2009 (Får bara välja 7) och de är följande:
Manotanten För sin  överlevnads strategi "Vrede & Vemod" som hon sprider, med humor & Ironi, som ett spetsigt vapen
Annet´s För sina vackra Bilder & Dikter & den värme hon spriderPias Livsglädje & Själaro Skriver och diktar vackert om Livet på sin vackra bloggMaggans Vindsromantik, Den vackraste bloggen jag sett & gör vackra sakerKlimakteriehäxan För att hon är ett upplysande ljus i mörkret & sprider kunskap med humor & en vass tungaPialottas Musik & Fotoautomat För hennes kreativitet & idéer om musik, som får en att minnas. Ulvhildas Lantluft & Lavendelpåsar Hon sprider inte bara gödsel med Glädje 
utan även HumorSkulle ha velat ge Tina på "Livet är här & Nu,  men jag vet att hon också fick en lika samma, Award av Gunilla:) Hon är den vänligaste själ jag någonsin mött. Riktigt varm & Go och delar med sig av ALLT! Kram Tina:) Ja så var det 7 saker om mig, som jag utlovat:)
Jag är en blond, blåögd, naiv optimistJag älskar orange självlysande färg, den gör mig glad
Jag äskar att läsa och numera är det mest bloggar
Jag älskar datorer. Därför att lärdomen om dessa, tar aldrig slut
Jag älskar att skriva och även för "byrålådan" 
Jag älskar humorFår man inte berätta mer?


11 kommentarer:

Mags Romantiska Smycken sa...

Hej Helena
Jag tackar för AWARDEN, blev jätteglad att jag blev vald, en ära!
Jag ska ta den till mej, när jag kommer på vad jag ska skriva.

Önskar dej en underbar helg.
Kramar
/Maggan

anette sa...

Hej i natten!
Tackar ödmjukast för utmärkelsen.
varma och generös beskrivning på varför min blogg är värd detta.
Tack igen min bloggvän
varmkram

manotanten sa...

tack för trevlig award och trevlig beskrivning!!!
ska också fundera lite vad jag ska skriva innan jag lägger ut den...

Pia sa...

Stort varmt tack för den fina awarden och för Din fina beskrivning av min blogg!

Varm kram!

Gunilla sa...

Kul att få veta sju "hemligheter" om dig :)

Kram Gunilla

Tina sa...

snyft... men söta underbara vän.. snyft.. va fint du skriver!! Jag blir så rörd av dina fina ord <3<3<3<3<3 Tusen tusen tack fina du!! Dina ord är värda så mycket mer än en award!!
Va fin du är!! Snyft.. jag snor dina ord & sparar om det är ok? Jag vill så gärna spara dem så kan jag ta fram dem när jag känner mig ledsen!!
Tack älskade fina du!
Jag är så glad & tacksam över att du klev in i mitt liv.
Hoppas att du mår bra & att du får en fin Onsdag!!!
Varmaste kramen fylld av kärlek till dig från lilla mig ( Tina )

Pialotta sa...

Tack söta du för dina fina ord om mig och att just jag blev utvald:)
Jag kommer att lägga ut den vid tillfälle:) Kramiz o du så bra du kom in genom andra webbläsare på Musikautomaten:)

agnetha sa...

Hej hej!!
Du jag måste tacka dig för att du gav Pia-Lotta en Award.Jag fick ju också en av Gunilla och skulle skicka vidare jag med. Men Pia-Lotta glömde jag precis bort. Hur nu detta är möjligt när jag gillar hennes Jukebox till 1000%.

Tina sa...

Du vet väl om att du är värdefull???!!!
Jag är så oerhört glad över din vänskap Helena!!
Du kom in i mitt liv & tog mig med storm..så att säga!!
Du har varit med om en hel del & du är en så oerhört stark kvinna som ger så mycket till oss andra!!!
Du gör stor skillnad i mitt liv!
Vill att du ska veta det!!!
Kram från din vän Tina

Ulvhilda sa...

Hmm,ja mitt svar var nog ett av dem som försvann. Men jag tackar och kramar återigen och kommer att göra något roligt med det så småningom! Puss! :)

Sfinxen46 sa...

Maggan:
Vad roligt att du blev glad:) Hört sägas att en del inte blir det. Men jag tycker sånt här är både roligt och uppmuntrande och ett bra sätt att göra vänner glada på.

Kände mig själv väldigt rörd att någon tänkte på lilla mig:) Helgen gick i arbetets tecken, men i en lugn och trivsam miljö. Kram och ha en vecka du nu, i arbetets tecken :)
Kram


Annette:
Alla beskrivninga, som jag trodde akulle bli svåra bara kom, direkt ur hjärtat. Jag hade Flow då:) Allt kändes rätt på alla det sätt:)
Kram


Manotanten:
Vilken tur jag följde dig innan jag öppnade min blogg, så jag visste vad det handlade om:) Du var en lika självklar stjärna som de andra och uttrycker dig alltid med stor eftertanke :) Jag sägs vara en sån som "pratar först och tänker sen" Sådär charmigt, virrig, som man inte kan bli arg på, hoppas jag? Men jag jobbar på att tänka först:) "Jag hade tänkt att tänka" Koom en gång ur ett barns mun:)
Kram


Pia:
Ja jag blir så imponerad av din fina blogg och lite avundsjuk på din familjekänsla. Har aldrig riktigt fått uppleva den. Vi har oftast haft långa sträckor att avverka och sen ska man få ihop en tid som passar alla. Fast för 30 år sen, var jag medelpunkten för träffarna och dom lever jag på fortfsrsnde. Men nu känns det som om jag har en hel familj runtom mig:)
Kram


Gunilla:
Ja det är dig jag ska tacka för att jag fick hänga med på den här Awarden. Ja mina hemligheter visste jag inte ens om själv innan jag skrev ner dom:) Kanske finns fler här i kommentarerna?
Kram


Tina:
Kära vän, du var med från början i min utvecklig, som började på Facebook och du var den första jag tänkte på, men sen såg jag att du fått en sån av Gunulla. Då tänkte jag att jag har chansen att ta med ännu en vän. Det finns så många vänliga människor, som jag inte visste om, innan jag började flyga omkring här ute i cyber rymden:)
Kram


Pialotta:
Det var inte svårt att säga några fina ord om dig pialotta. Du har varit så hjälpsam och visat mig vägen ut ur alla hörn jag hamnat i. Du måste nog ha tänkt ibland " Hur dum får man bli" Fast du sa bara "Vad håller du på med Helena"? Ja då undrade jag själv det :):):)
Kram


Agnetha:
Trevligt att du kommenterar:) Och roligt att du också fick en Award:) Pialotta, kom helt spontant och man får ju bara ta med sju:( Och är det så, så får man väl leva efter det. Annars kanske vi alla hade ett regn av Awarder över oss:)
KramTina:
Men lilla vännen, som inte är så liten längre:) Din sjukdom har gjort att du utvecklats väldigt fort. De sägs att de som inte har några krämpor eller kriser oftast står kvar på samma ställe i livet, medan vi andra blir så upplysta att vi tindrar, Ja som du då, som tindrande flyger omkring och sprider ditt "tingeling stoff" över våra bloggar, när du tittar in :)
KramUlvhilda:
Ja dig har jag väntat på:) Trodde du inte ville vara med i "värmen". Så tokigt det blev då och så slarvigt av mig att inte ha kollat det. Fast jag vet inte vad jag har gjort för fel, för jag ska ju få påminnelse om när någon kommenterat? Men jag får inte det och till råga på allt så ser jag heller inte att det finns kommentarer att läsa! Har mer att lära tydligen. Gäller bara att knäcka nöten:)
Tack för Puss & kramen! Det kan man aldrig få för mycket av:) Ja jag är helt övertygad att det kommer att bli något roligt:) Läser dina inlägg först om jag känner mig nere och simsalabim, så är jag uppe igen:)
Kram