lördag 27 mars 2010

Problem med din Touchpad?

Har så länge haft problem med min senaste bärbara dator och touchpaden/pekplattan som man aldrig använder. I varjefall inte jag.


Man sitter och skriver i godan ro och plötsligt har man bara råkat nudda den och pilen har hoppat upp någonstan mitt i en annan mening. Så när man tittar till undrar man vad man egentligen skrivit óch tänker att nu har väl ändå hjärnan fått fnatt!


Jag är så glad att jag känner mig riktigt lycklig. Har haft problem så länge och varit jätteirriterad därför att det har hänt så ofta, ja jag behöver bara skriva en mening, så är det kört För det är omöjligt att skriva med fingertopparna och händerna rakt upp.


Min man hittade ett forum där de just tog upp det här problemet och där fick jag tipset. Har sökt på Google hur många gånger som helst men inte hittat något. Hoppas nu att det är fler som kan ha nytta av den här informationen.


Klicka bara på rubriken så kommer ni dit och sen Link  dowload.. for windows  Klicka sen på Kör inte spara och sen bara okej hela vägen. När allt är klar så går du till din/Alla program och där står det touchfreeze. Klicka på den så öppnas en undermapp. Den klickar du bara på och allt är klart. Testa!

Dagen började bra för mig så nu kommer den att fortsätta så. Det är jag övertygad om. Har heller inte ont någonstans.

2 kommentarer:

Agneta sa...

YESSS!! *skrattar av glädje* Äntligen ! Ge Sören en stor kram från mej. Jag touchar och skriver och inget händer. :-))

Sfinxen46 sa...

Agneta;

Bra då är vi två som är glada och lyckliga ;)!!!
Kram